Nová FB skupina : Reality - poradňa pre všetkých - Kľúč RK s. r. o.

Nová FB skupina : Reality - poradňa pre všetkých

Ing. Ľubomíra Lacková 12.05.2023 2562x

Vážení klienti, priatelia,

pripravili sme novinku pre laickú verejnosť - realitnú poradňu. V našej novej facebookovej skupine budem odpovedať na Vaše otázky z oblasti predaja a prenájmu nehnuteľností.

Ak chcete predať/prenajať Vašu nehnuteľnosť a nepoznáte najlepší postup, príp. potrebujete poradiť alebo oceniť Vašu nehnuteľnosť, staňte sa členom našej novej FB skupiny : Reality - poradňa pre všetkých. Môžete v nej zdieľať svoje postrehy, skúsenosti, otázky, príbehy z oblasti realít. :-)

V našej poradni budeme pripravovať aj príspevky na aktuálne témy z realitného obchodu, s ktorými sa stretávame v praxi.

Ing.Ľubomíra Lacková, majiteľ  RK Kľúč, kluc@kluc.sk

Odborník na realitný obchod s viac ako 20-ročnou praxou

https://www.facebook.com/groups/760143765507232

Ďakujem za spoluprácu pri predávaní bytových jednotiek.

J. Gura, Habemus s.r.o.

Mgr. Jana Tomčíková

Veľká spokojnosť s prejavom, profesionalitou a bonitnými klientmi.

B. Demovič

Ing. Ľubomíra Lacková

Spolupráca na profesionálnej úrovni, spokojnosť a poďakovanie. Nech sa darí.

Stanislav Koiš

Ing. Ľubomíra Lacková

S realitnými službami som bol veľmi spokojný. Pani maklérka mi poradila aj ohľadne výmazu ťarchy ZSE. Ďakujem a pokračujeme v spolupráci pri predaji pozemkov.

Stanislav M.

Mgr. Jana Tomčíková

Ďakujeme za spoluprácu, bolo pre nás prekvapením, že v dnešnej dobe sa dá nájsť niekto, kto si svoju prácu prácu plní svedomito a na 120%. Určite ak budeme Vaše služby potrebovať, znova sa ozveme.

M. Porubský

Mgr. Jana Tomčíková

Pani Jana Tomčíková mi realizovala predaj ornej pôdy v obci Tomášov. Milo som bol prekvapený profesionálnym prístupom a úspešným výsledkom.

Ivan Centko

Mgr. Jana Tomčíková

So spoluprácou s Ing. Ľubomírou Lackovou som dlhodobo veľmi spokojný. Opakovane prenajíma náš byt niekoľko rokov. Pracuje veľmi profesionálne, zodpovedne a efektívne.

I. Petranský

Ing. Ľubomíra Lacková

Odporúčam pani Lackovú a jej realitnú kanceláriu Kľúč. Robí poctivú, trpezlivú prácu a nasadzuje svoje skúsenosti v prospech klienta. Našla mi nájomníka podľa mojich predstáv.

Emil Páleš

Ing. Ľubomíra Lacková

Profesionálny, ukážkový prístup a komunikácia zo strany pani Lackovej v procese nájmu nehnuteľnosti. Na základe osobných skúsenosti môžem služby realitnej kancelárie Kľúč odporučiť.

Jakub Foltýn

Ing. Ľubomíra Lacková

Služby realitnej kancelária Kľúč som využila dva krát pri prenajímaní bytu. Bola som veľmi spokojná s profesionálnym prístupom a ochotou všetkých jej maklérov.

Ing. K. Dobrotková, Pezinok

Ing. Ľubomíra Lacková

Všetky referencie