Prečo využiť služby realitnej kancelárie? - Kľúč RK s. r. o.

Prečo využiť služby realitnej kancelárie?

Ing. Ľubomíra Lacková 15.05.2024 785x

Ako Vám realitná kancelária môže pomôcť pri predaji alebo prenajme nehnuteľností? Odpoveď je jednoduchá :  ZÁSADNE.

Realitná kancelária je veľkou pridanou hodnotou v realitnom obchode a vie Vám ušetriť veľa finančných prostriedkov a času. Zároveň eliminuje rizika, ktoré vznikajú v realitnom obchode.

V čom sú zásadné rozdiely pri predaji alebo prenájme s realitnou kanceláriou alebo bez nej?

Propagácia

  • Realitná kancelária Vám zabezpečí profesionálnu prezentáciu Vašej nehnuteľností na realitných serveroch ako aj sociálnych sieťach, s vysokým relevantným obsahom a dosahom.  Pomôže Vám na základe skúseností a analýzy trhu, stanoviť reálnu cenu.
  • Keď si pripravujete inzerciu sami, neviete zabezpečiť dostatočnú a profesionálnu prezentáciu (video-obhliadku, dron, pôdorysy, vizualizácie a pod.). Súkromná inzercia často neobsahuje potrebné informácie o nehnuteľnosti,  má nižšiu vizuálnu aj textovú kvalitu, a tým aj nižší dosah na relevantných klientov. Môžete očakávať menej reakcii. Prezentácia často býva nekompletná a nedostatočne zameraná na cieľovú skupinu.

Obhliadky a rokovanie so záujemcami

  • S nami máte bezstarostné zabezpečenie a organizovanie obhliadok, ktoré vedie skúsený maklér.  Ten vie zdôrazniť výhody Vašej nehnuteľností a bude sa snažiť vyrokovať ako tretia strana, čo najlepšiu cenu.
  • Keď si riešite obhliadky sami, zaberie Vám to veľa času. Mnohokrát sú neefektívne, s nevhodnými záujemcami, pretože nemáte čas ich všetkých preverovať

Filtrovanie záujemcov

  • Realitná kancelária preverí spoľahlivosť a vyberie vhodných záujemcov podľa Vašich kritérií. Overuje o nich čo najviac informácií na internete, sociálnych sieťach a v rôznych skupinách a zoznamoch (napríklad neplatičov).
  • Keď si zisťujete informácie vy, nepoznáte všetky možné zdroje informácií o potenciálnych klientoch a zaberie Vám to častokrát veľa času.

Právna istota

  • Ako realitná kancelária spolupracujeme zo skúsenými advokátmi. Pripravujeme zmluvy na mieru  a poskytujeme s renomovanou advokátskou kanceláriou aj realitné aj právne poradenstvo.
  • Keď si rieši zmluvy klient, často používa len vzory z internetu, ktoré nie som dostatočne podrobné, neriešia jeho problém a môže sa stať, že s takýmito amatérskymi zmluvami, môže mať klient veľa problémov.

Zabezpečenie platby

  • Realitná kancelária navrhuje a kontroluje proces zabezpečenia platby za realitný obchod. Vždy sa snažíme, aby obchod bol bezpečný a majiteľ nehnuteľnosti dostal svoje financie podľa dohody.
  • Keď si rieši klient platbu na vlastnú päsť,  môže ísť do rizika, že o platbu aj príde,   pretože častokrát nevie, ako sa zabezpečuje bezpečný prevod financií.

Z týchto dôvodov Vám doporučujeme, aby ste si vždycky vybrali  radšej realitnú kanceláriu ako išli do realitného obchodu sami na vlastnú päsť.

Naša realitná kancelária má viac ako 22-ročné skúsenosti  v realitnom obchode a radi Vám pri Vašej transakcii, či už ide o predaj alebo prenájom, poradíme a pomôžeme.

Môžete sa na nás z dôverou obrátiť.

Vaša spokojnosť je pre nás KĽÚČOVÁ

Ing Ľubomíra Lacková (kluc@kluc.sk) , Adriano Bruno (bruno@kluc.sk)

 

 

Spolupráca na profesionálnej úrovni, spokojnosť a poďakovanie. Nech sa darí.

Stanislav Koiš

Ing. Ľubomíra Lacková

Spoluprácu s Vašou spoločnosťou hodnotím ako vysoko profesionálnu. Oceňujem hlavne promptnosť a kvalitu vyškolenia zamestnancov v ADOLIA, a.s. Služby , ktoré ste nám poskytli, hodnotím na vysokej profesionálnej úrovni a verím že naša spolupráca bude naďalej rovnako úspešná.

D. Hahn, predseda predstavenstva, ADOLIA, a.s.

Ing. Ľubomíra Lacková

Služby pani Lackovej som využila pri predaji pozemku, bytu a pri inžinierskej činnosti. Pani Lacková je odborník, veci rieši zodpovedne a prakticky. Vysoko hodnotím aj skúsenosťami vybudovaný cit pre realitný trh a vždy čestný a slušný prístup.

Mgr. M. Čarská, Bernolákovo

Ing. Ľubomíra Lacková

Ďakujem za spoluprácu pri predávaní bytových jednotiek.

J. Gura, Habemus s.r.o.

Mgr. Jana Tomčíková

Veľká spokojnosť s prejavom, profesionalitou a bonitnými klientmi.

B. Demovič

Ing. Ľubomíra Lacková

RK Kľúč nás výborne sprevádzala cestou nájdenia nájomníka do nášho bytu. Obzvlášť oceňujeme individuálny prístup, staging z vlastnej iniciatívy poskytnutý RK, ktorý pomohol k zvýšeniu atraktivity inzercie, nastavenie inzercie samotnej i v neľahkej dobe pandémie a skvelú spoluprácu pri výbere nájomcu. Ďakujeme :) Spokojný klient

Branislav C.

Ing. Ľubomíra Lacková

S realitnými službami som bol veľmi spokojný. Pani maklérka mi poradila aj ohľadne výmazu ťarchy ZSE. Ďakujem a pokračujeme v spolupráci pri predaji pozemkov.

Stanislav M.

Mgr. Jana Tomčíková

S predajom mojej chaty realitnou kanceláriou Kľuč, som bol veľmi spokojný. Všetko prebehlo v poriadku. Realitné služby boli na vysokej profesionálnej úrovni.

RNDr. R. Holzer, Bratislava II

Služby realitnej kancelária Kľúč som využila dva krát pri prenajímaní bytu. Bola som veľmi spokojná s profesionálnym prístupom a ochotou všetkých jej maklérov.

Ing. K. Dobrotková, Pezinok

Ing. Ľubomíra Lacková

So spoluprácou s Ing. Ľubomírou Lackovou som dlhodobo veľmi spokojný. Opakovane prenajíma náš byt niekoľko rokov. Pracuje veľmi profesionálne, zodpovedne a efektívne.

I. Petranský

Ing. Ľubomíra Lacková

Všetky referencie