Predané- Stavebný pozemok 600m2. Nesvady - Kľúč RK s. r. o.

Predané- Stavebný pozemok 600m2. Nesvady

  • NesvadyPoz1.jpg
  • C3BE0C08-DAFE-46CE-B2B2-1889FAC96871.png
  • image6.jpeg
  • NesvadyPoz.jpg

Pozemky - bývanie na predaj v lokalite Nesvady v Komárne

V exkluzívnom zastúpení Vám ponúkame na predaj stavebný pozemok, v lokalite – Gaštanový rad v meste Nesvady, vzdialeného od mesta Nové Zámky len 8km a od Komárna 25km (hranice s Maďarskom) .

Do povedomia verejnosti sa Nesvady (okr. Komárno) dostali tým, že sú najmladším mestom na Slovensku. Mesto Nesvady disponuje bohatým kultúrnym a športovým životom, relaxom v blízkosti pôdy - termálne kúpalisko Thermal Nesvady, cyklotrasa a jazero.
Výmery parcely:
- parcela registra C, 600m², má ideálne rozmery : dĺžka 29m / šírka 20m

Na pozemku je možnosť postaviť rodinný dom po roku 2023.
Plánovanie všetkých IS a cesty je cca v horizonte rokov 2023-2025. Už je vydané územné rozhodnutie na siete, stavebné povolenie by malo byť právoplatné v r.2023.
V lokalite je vybudovaná trafostanica, elektrina vedie pozdĺž cesty, staré stĺpy boli odstránené.
K pozemku je možné dokúpiť ďalší pozemok - ako záhradu za ním o výmere 1600m2.
Za zvýhodnenú cenu ponúkame ku kúpe tohto pozemku poľnohospodársku pôdu o výmere 1650m2, v blízkosti stavebného pozemku, v cene 3000,-Eur!

Ponúkaný pozemok sa nachádza neďaleko zastavaného územia mesta, pri záhradkárskej osade, s perspektívou zastavanosti pre rodinný dom. ( v zmysle územného plánu obce). Momentálne v blízkosti prebieha výstavba rodinných domov. Inžinierske siete sú blízko pozemku.

Pre bližšie informácie alebo termín obhliadky nás prosím kontaktujte na: tomcikova@kluc.sk
Využite služby spoľahlivej realitnej kancelárie Kľúč RK s.r.o., ktorá je na trhu už viac ako 20 rokov!
Ponúkame aj ďalšie služby súvisiace s nehnuteľnosťami: inžiniering, homestaging, interiérové poradenstvo, služby architekta, služby znalca, hypotekárneho poradcu a právnika. Využite komplexné služby v oblasti realít! Viac informácii nájdete na našej stránke: kluc.sk.

Podrobné informácie

180
600 m²
osobné
predané
blízko
rovina

Poloha nehnuteľnosti na mape

Gaštanový rad, Nesvady, Komárno, Slovensko

  • Štát Slovensko
  • Kraj Nitriansky
  • Okres Komárno
  • Mesto Nesvady
  • Ulica Gaštanový rad
  • Druh Pozemky - bývanie
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt 0949231313
  • Pridané 10. november 2022 12:20 hod

Pre viac informácií kontaktujte

Mgr. Jana Tomčíková

Mgr. Jana Tomčíková

realitný maklér

hovorím po slovenskyIch spreche deutschmluvim česky

0949231313

tomcikova@kluc.sk

všetky realitné ponuky makléra

Precíznosť, zmysel pre detail a zodpovedný prístup pre obidve strany počas našej dlhodobej spolupráce. Ďakujeme!

Gabriela Janíková

Ing. Ľubomíra Lacková

Už roky spolupracujem s pani Lackovou. Som veľmi spokojná s jej prácou a spôsobom akým pracuje. Je flexibilná, spoľahlivá a vždy mi nájde i veľmi spoľahlivých klientov.

Lucia Vargová

Ing. Ľubomíra Lacková

Od začiatku veľmi profesionálny prístup pri predaji nášho bytu, vysvetlenie všetkých náležitostí, príprava podkladov, zabezpečenie a dodržanie termínov, môžeme len smelo odporučiť. Pri spolupráci s RK Kľúč vidno bohaté skúsenosti v realitnej oblasti. Týmto zároveň vyslovujem vďaku pani Lackovej rovnako za jej ľudský ako aj vysoko odborný prístup.

J. Jando

Ing. Ľubomíra Lacková

S realitnou kanceláriou Kľúč, menovite pani Lackovou, spolupracujeme ako spoločnosť prenajímajúca priestory rôznych charakteristík, opakovane niekoľko rokov. Jej prístup bol vždy proaktívny a nadštandartne profesionálny. Doporučujem. S dôverou sa môžete obrátiť, či ako majiteľ nehnuteľnosti, či ako záujemca.

A. Satinová, Satina s.r.o.

Ing. Ľubomíra Lacková

S realitnými službami som bol veľmi spokojný. Pani maklérka mi poradila aj ohľadne výmazu ťarchy ZSE. Ďakujem a pokračujeme v spolupráci pri predaji pozemkov.

Stanislav M.

Mgr. Jana Tomčíková

Odporúčam pani Lackovú a jej realitnú kanceláriu Kľúč. Robí poctivú, trpezlivú prácu a nasadzuje svoje skúsenosti v prospech klienta. Našla mi nájomníka podľa mojich predstáv.

Emil Páleš

Ing. Ľubomíra Lacková

Spoluprácu s Vašou spoločnosťou hodnotím ako vysoko profesionálnu. Oceňujem hlavne promptnosť a kvalitu vyškolenia zamestnancov v ADOLIA, a.s. Služby , ktoré ste nám poskytli, hodnotím na vysokej profesionálnej úrovni a verím že naša spolupráca bude naďalej rovnako úspešná.

D. Hahn, predseda predstavenstva, ADOLIA, a.s.

Ing. Ľubomíra Lacková

Veľká spokojnosť s prejavom, profesionalitou a bonitnými klientmi.

B. Demovič

Ing. Ľubomíra Lacková

S realitnou kanceláriou KĽÚČ mám veľmi dobrú skúsenosť. Nadštandardný prístup pani Ing. Lackovej, výborná komunikácia a snaha vyhovieť klientovi. Som veľmi rada, že som ju spoznala a presvedčila som sa, že je človek na pravom mieste. Ďakujem aj touto cestou za spoluprácu.

I. Essenderová, Vištuk

Ing. Ľubomíra Lacková

Ďakujeme za spoluprácu, bolo pre nás prekvapením, že v dnešnej dobe sa dá nájsť niekto, kto si svoju prácu prácu plní svedomito a na 120%. Určite ak budeme Vaše služby potrebovať, znova sa ozveme.

M. Porubský

Mgr. Jana Tomčíková

Všetky referencie